Raf Jansen doet opmerkelijke onthulling over 'Thuis': "Mocht het niemand zeggen" showbizz
showbizz

Raf Jansen doet opmerkelijke onthulling over 'Thuis': "Mocht het niemand zeggen"

Raf Jansen doet opmerkelijke onthulling over 'Thuis': "Mocht het niemand zeggen"

Al acht jaar kruipt Raf Jansen in de huid van politie-agent Dieter in 'Thuis'. In de podcast 'De Thuisploeg' met Sander Gillis bekent hij nu wel iets heel verrassends over de soap.

Toen Raf voor het eerst op de set kwam, wist hij namelijk absoluut niets over de soap. "Ze toonden mij een foto en ik wist niet waarover het ging. 'Raf, zeg dat tegen niemand', werd mij toen gezegd", vertelt hij. "Ik kende Eddy en Nancy en Frank en Simonne, maar daar bleef het bij. Vraag mij niet naar de brand in Hof Ter Smissen of wie Lien Van de Kelder speelde", geeft de acteur toe.

"Mijn moeder was wel een grote Thuiskijker. Die kijkt al sinds de eerste aflevering", gaat hij verder. Maar toen 'Thuis' vroeger op de buis kwam, wilde Raf zelfs niet mee kijken. "Het was altijd een strijd. 'We gaan toch niet naar Thuis kijken', zei ik altijd en dan ging ik op mijn kamer zitten", vertelt hij.

Volgens de acteur is het tij volledig gekeerd en is hij nu zelf de grootste fan van de soap. "Ik kijk elke aflevering. Dat is effectief zo", voegt hij eraan toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws