-->

Moeder Rachel heeft speciale boodschap voor André Hazes op deze belangrijke dag

Moeder Rachel heeft speciale boodschap voor André Hazes op deze belangrijke dag
Vrijdag 16 September 2022 - 16:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

André Hazes maakte afgelopen jaar een moeilijke periode door. Hij kampte met een zware emotionele burn-out en vocht tegen een alcohol- en drugsverslaving. Zijn moeder Rachel wil hem nu even in de bloemetjes zetten op een wel heel bijzondere dag.

"Jeetje Dré, ik kan het niet vaak genoeg zeggen tegen je, maar wat ben ik ongelooflijk trots op jou", schrijft Rachel Hazes op Instagram. "Lief en leed gedeeld, samen veel gehuild, mooie maar ook zeker zware gesprekken gehad en bovenal tot tranen toe gelachen", gaat ze verder.

Daarbij deelde ze een foto van een enorme taart versierd met een foto van André Hazes en de woorden "One year". Voor velen is het duidelijk: de zanger zou één jaar vrij zijn van alcohol en drugs. Een reden om te vieren dus. "Ik ben dankbaar met de mensen om ons heen die jou tegen alles proberen te beschermen. Weet dat wij er altijd voor jou zullen zijn", voegt Rachel er nog aan toe.

De mensen in de reacties willen dan ook massaal hun steun betuigen. "Trots op jou", "Gefeliciteerd, wat een liefde" en "Maak er maar een mooi feestje van", schrijven haar volgers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

TAGS  I  André Hazes  I  Rachel Hazes