Ann Van den Broeck heeft fantastisch nieuws over haar gezondheid showbizz
showbizz

Ann Van den Broeck heeft fantastisch nieuws over haar gezondheid

Ann Van den Broeck heeft fantastisch nieuws over haar gezondheid

Ann Van den Broeck strijdt momenteel tegen borstkanker. Twaalf chemokuren heeft de actrice er ondertussen op zitten. Daarmee is de eerste fase van het proces achter de rug. Op Instagram deelt ze een heel positieve update over haar gezondheid mee.

"Eergisteren sprong ik een gat in de lucht en dronk ik een alcoholvrij coupeke omdat ik gisteren mijn twaalfde en laatste Taxol-chemo kreeg toegediend! Einde van een eerste fase in dit pittige proces", laat Ann haar volgers weten. "En er is nóg goed nieuws", deelt ze mee. "Ik heb de motherfucker bij zijn pietje. De tumor is al fel verkleind!"

Ze laat weten dat ze de aanwezigheid van de chemo in haar lichaam wel duidelijk merkt. "Maar het gaat goed met me. Ik heb naast een soms enorme vermoeidheid niet echt last van andere bijwerkingen. Dan valt het misschien wel mee", zegt ze hoopvol.

Ook haar partner Stany Crets zet ze even in de bloemetjes. "De afgelopen periode heb ik me kunnen optrekken aan mijn steun en toeverlaat, Stany Crets. Ik heb de afgelopen maanden geen énkele keer moeten koken, om maar iets te noemen", klinkt het. Ook van haar collega's krijgt ze enorm veel steun. Ann laat haar hoofd duidelijk niet hangen. "Ik houd jullie op de hoogte. Moedige groet, Ann", schrijft ze ten slotte.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws