Gert Verhulst kan confrontatie niet aan: "Ik ben er niet goed van” showbizz
showbizz

Gert Verhulst kan confrontatie niet aan: "Ik ben er niet goed van”

Gert Verhulst kan confrontatie niet aan: "Ik ben er niet goed van”

Gert Verhulst is momenteel op televisie te zien als gastheer in het programma ‘De Tafel van Vier’. Wanneer hij een cadeau krijgt in de show reageert hij op een bijzondere manier.

‘De Tafel van Vier’ kende geen gemakkelijke start. Al na de eerste aflevering zorgde het programma voor heisa, omdat meerdere keren het n-woord werd gebruikt tijdens een debat. Gert verontschuldigde zich reeds daarvoor.

Deze keer maakt Gert zich niet schuldig aan racistische uitspraken, maar hij zorgt wel voor weer een bijzonder moment. Zo krijgt hij van gast Wouter Beke een speciaal cadeau, wat hij met enige twijfel aanneemt. Het is namelijk een portret van Gert geschilderd door Wouter Beke.

De manier waarop Gert het cadeau in ontvangst neemt, zorgt voor heel wat gelach. “Ja, ik ben er even niet goed van. Ik weet niet zo goed wat ik ervan moet denken”, zegt hij. “Ik herken mezelf wel, maar zie ik er zo oud uit?”, vraagt hij geschokt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws