-->

Zo denkt Lien uit 'Blind Getrouwd' over Jorens verleden: "Wrange gevoelens"

Zo denkt Lien uit 'Blind Getrouwd' over Jorens verleden:
Zaterdag 17 September 2022 - 19:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

In 'Blind Getrouwd' zagen we al hoe Lien Opdebeeck en Joren Dumont elkaar het jawoord gaven. Al snel raakte bekend dat Jorens hart een hele tijd geleden een andere vrouw toebehoorde. Hij vormde vroeger namelijk een koppel met Kathleen Aerts.

In TV-Familie gaf Lien haar onmiskenbare mening over zijn relatie met het ex-K3'tje. "Ach, dat is meer dan vijftien jaar geleden", klinkt het. "Joren had me dat uiteraard al vlug verteld. Ik vind niet dat daar nog over uitgeweid moet worden. Die relatie heeft maar enkele maanden geduurd", zegt ze klaar en duidelijk. Meer hoeft ze er niet over kwijt.

Joren gaf eerder in HLN Showbits al aan dat hij het jammer vond dat die relatie nu weer boven komt drijven. "Het is zo dat Kathleen en ik vijftien jaar geleden enkele maanden een relatie hadden. Zij was toen 29, ik 22. Er zijn geen wrange gevoelens tussen ons. In februari ben ik zelfs nog op excursie geweest in Zuid-Afrika met het reisbureau van Kathleen en haar man Steven. Wat zij ginder gerealiseerd hebben, daar doe ik m'n hoed voor af", wist hij te zeggen.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Joren  I  Lien  I  Kathleen Aerts