-->

Jitske, dochter van Peter Van de Veire, showt blote kont op uitdagende foto

Jitske, dochter van Peter Van de Veire, showt blote kont op uitdagende foto
Zaterdag 17 September 2022 - 20:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Jitske Van de Veire heeft een opvallende foto van zichzelf op het strand gedeeld. Ze geniet in een onthullende bikini van het goede weer op reis. De commentaren stromen binnen onder de foto, maar de meningen zijn verdeeld.

"Onder het mom: ze vonden me interessanter toen ik mijn bloot gat op de socials gooide", schrijft ze onder de foto. "Maar vooral omdat het nog altijd niet kan, zo’n foto’s. Mopjurken", probeert ze een punt te bewijzen.

Jitske krijgt ook te maken met enkele negatieve reacties. "Wat is hier de bedoeling van" en "Waarom vind je het nodig om je blote poep op social media te gooien?", reageren sommige volgers. Al lijkt het alsof Jitske zich daar helemaal niets van aantrekt. "Altijd welkom in één van mijn drie zaken", maakt ze komaf met de haatdragende reacties.

De meeste van haar volgers prijzen haar lef echter wél. "Helemaal niets mis mee", "Leven en laten leven. Doe verder zoals je bezig bent. En vooral doen wat je zelf graag doet" en "Je bent tenminste natuurlijk. Prachtige foto", klinkt het in de reacties.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jitske Van de Veire (@jitskevandeveire)

TAGS  I  Jitske Van de Veire