-->

Jacky Lafon heeft geen goed woord meer te zeggen over 'Familie': "Te erg voor woorden"

Jacky Lafon heeft geen goed woord meer te zeggen over 'Familie':
Zondag 18 September 2022 - 08:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Jacky Lafon is bij het brede publiek bekend als (zatte) Rita uit 'Familie'. Ze was er van het prille begin bij. Enkele jaren geleden verliet ze de reeks definitief. Nu uit ze bakken op de soap.

"De eerste vijftien jaar was 'Familie' ook één hechte familie. Dat was voor mij de mooiste tijd', legt ze uit in Primo. "Maar tegenwoordig is de serie geen 'Familie' meer, vind ik. Jammer." De sfeer bij 'Familie' is volgens haar compleet veranderd. "Als de sfeer hetzelfde was gebleven, was ik nooit weggegaan", bekent ze.

Ook geeft ze toe dat ze gestopt is de soap te volgen. "Het is soms te veel kommer en kwel." Maar dat is niet de enige reden. "Haast iedere week duiken in 'Familie' personages op die ik nog nooit eerder heb gezien", zegt ze. “Verjonging moet, maar het is er naar mijn mening wat over”

Ze vindt het dan ook heel jammer als een van haar ex-collega's de reeks moet verlaten. "Het is te erg voor woorden. 'Familie' lijkt tegenwoordig wel een duiventil met al dat komen een gaan. Echt, ik heb daar hartzeer van", besluit de actrice.

TAGS  I  Jacky Lafon  I  Familie