Camille verbaast fans met heel onverwachte wending in carrière: "Hoe zot is dat" showbizz
showbizz

Camille verbaast fans met heel onverwachte wending in carrière: "Hoe zot is dat"

Camille verbaast fans met heel onverwachte wending in carrière: "Hoe zot is dat"

De carrière van zangeres Camille Dhont gaat als een sneltrein. Met haar twee succesvolle albums wist ze maar liefst vijf shows in de Lotto Arena uit te verkopen. Nu is Camille klaar voor de volgende stap.

Camille Dhont krijgt namelijk haar eigen stripreeks. Daarin zal de stripheldin schitteren naast een trouwe bondgenoot: haar geliefde kat Moustache. Dat deelde de zangeres zelf mee op Instagram. Op haar foto's zie je ook al een kleine sneakpeek van de tekeningen.

Volgens Het Laatste Nieuws zal het in de strip onder andere draaien om thema's die de zangeres jammer genoeg niet vreemd zijn, zoals pesten en bodyshaming. Camille is alvast razend enthousiast. "Ik voel me echt enorm vereerd dat ik nu een stripfiguurtje word en hoop dat mijn fans veel plezier beleven aan alle avonturen die ik ga meemaken", vertelt ze.

En zij niet alleen. Ook haar fans zijn in de wolken met het nieuws. "Je blijft ons maar verbazen", "Hoe zot is dat?", "Echt supercool" en "Ik weet nu al wat mijn favoriete trip wordt", laten ze weten in de reacties. "Omg hoe leuk is dat", merkt ook Julie Vermeire op.

Lotto Arena

Camilles eerste stripverhaal ligt vanaf mei in de rekken, maar het ziet ernaar uit dat haar fans al eerder een voorproefje te zien zullen krijgen. Op de reactie "Lotto Arena, we komen eraan" onder haar foto reageerde de zangeres wel heel geheimzinig. "Wie weet vind je daar al iets van mijn stripfiguurtje", hint ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws