Brecht uit 'Blind Getrouwd' schept duidelijkheid over relatie, Dziubi barst in tranen uit showbizz
showbizz

Brecht uit 'Blind Getrouwd' schept duidelijkheid over relatie, Dziubi barst in tranen uit

Brecht uit 'Blind Getrouwd' schept duidelijkheid over relatie, Dziubi barst in tranen uit

Morgen is er opnieuw een aflevering van 'Blind Getrouwd'. Daarin zullen alle koppels samen hét grote huwelijksfeest vieren. Eerst polst Ingeborg bij de deelnemers hoe ze zich voelen. De woorden van Brecht zijn niet mis te verstaan.

VTM liet al een fragment uit de aflevering van morgen op de kijker los. Daarin komen alle koppels samen en vertellen ze aan Ingeborg over hun eerste indruk. Hoewel ze elkaar nog maar enkele ogenblikken kennen, zit het duidelijk al snor tussen Brecht en Dziubi.

"Dziubi is zo'n lieve man. We hebben echt al een connectie, dat is duidelijk", vertelt Brecht aan Ingeborg. En dat gevoel is absoluut wederzijds. "Mijn hart maakte een sprongetje toen ik Brecht zag. Dat guitige, schattige en lieve zag ik meteen", aldus Dziubi. "Zijn geloften waren ook zo mooi". Bij deze woorden pinkt hij zelfs een traantje weg.

Brecht en Dziubi zijn duidelijk al heel close. Ze zitten dicht tegen elkaar aan en dat is ook de andere koppels niet ontgaan. "Ze zijn zo schattig samen. Het is een goede match", besluit Lien.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws