-->

Opvallende afwezige op 'Families' grote verjaardagsshow: "Geen greintje respect"

Opvallende afwezige op 'Families' grote verjaardagsshow:
Zondag 18 September 2022 - 19:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Gisteren vierde de cast van 'Familie' het 30-jarige bestaan van de soap in de Lotto Arena. Talrijke fans waren aanwezig. De hele cast verzamelde op het podium, maar één actrice was opvallend genoeg niet van de partij.

Martine Jonckheere, die jarenlang de rol van Marie-Rose speelde, was niet aanwezig op het grote verjaardagsfeest. "Een mooie kroon op het werk van de collega's die zich elke dag inzetten om het beste van zichzelf te geven. Helaas valt die eer mij niet te beurt", schrijft ze op Instagram.

Martine mocht de cast helaas niet vervoegen op het podium. Nochtans was haar personage er wel sinds dag één bij. "Marie Rose maakt geen deel meer uit van het verhaal. Ze wordt doodgezwegen alsof ze nooit heeft bestaan", zegt ze kwaad. "Als 'oud castlid' werd ik wel uitgenodigd om de show bij te wonen, om nadien een babbeltje te slaan met de vaste cast. Ik heb bedankt voor de eer", laat ze haar volgers weten.

Eerder dit jaar kreeg ze haar ontslag bij 'Familie' voorgeschoteld. Ze laat weten dat dat nu al lang achter haar ligt. "In de wereld waarin wij nú leven, heb ik ondervonden dat je niet mag rekenen op erkenning, nóch op respect! Hoé hard je ook je best hebt gedaan!", sluit ze haar boodschap af.

TAGS  I  Martine Jonckheere  I  Familie