-->

Deze twee personages maken na vlammende ruzie onverwachte comeback in 'Familie'

Deze twee personages maken na vlammende ruzie onverwachte comeback in 'Familie'
Maandag 19 September 2022 - 10:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

In 'Familie' is het tegenwoordig een komen en gaan van personages. Vaak tot groot ongenoegen van de acteurs. Binnenkort keren twee oude bekenden terug naar de set, die allesbehalve blij waren met hun vertrek.

Ludo Hellinx (Patrick) en Hilde Van haesendonck (Jenny) werden vorig jaar uit het niets uit de soap geschreven. Een opmerkelijke exit. Vooral Ludo was heel erg kwaad en haalde fel uit naar de makers van Familie. Na 10 jaar voelde hij zich "bij het huisvuil gezet", zei hij toen.

Maar niet getreurd voor de fans. Patrick en Jenny zijn binnenkort weer te zien in hun favoriete soap. Hilde vertelt in Het Laatste Nieuws hoe en wanneer het koppeltje opnieuw opduikt. "We werden gevraagd voor enkele scènes in de kerstaflevering en hebben allebei toegezegd", klinkt het. "Waarom ook niet? Onze personages zijn niet dood en in de serie enkel op wereldreis vertrokken."

Voorlopig gaat het om een eenmalige verschijning, maar Hilde hoopt stiekem dat het daar niet bij blijft. "Patrick en Jenny gaan in de serie in de buurt van Benny wonen en zouden daar in theorie dus af en toe nog eens kunnen opduiken. Ik heb begrepen dat de makers dat misschien nog van plan zijn, ook al zijn daar nu nog geen concrete plannen voor. Maar misschien kan dat al bij het huwelijk van Benny en Samira?", denkt ze luidop na.

'30 jaar Familie Feest'

Zaterdag vierde 'Familie' zijn 30e verjaardag in de Lotto Arena. Hilde was aanwezig om een praatje te slaan met haar collega's. Maar Ludo was opvallend genoeg niet van de partij. "Ludo heeft het nog steeds moeilijk met zijn ontslag", vertelt Hilde. "Ik ben hier wel aanwezig, omdat ik er ook behoefte aan had. Ik was blij om iedereen nog eens terug te zien."

TAGS  I  Familie  I  Ludo Hellinx  I  Hilde Van haesendonck