-->

Rani De Coninck ontroert iedereen met aangrijpende boodschap: "Raakt mij diep"

Rani De Coninck ontroert iedereen met aangrijpende boodschap:
Maandag 19 September 2022 - 20:00   I   Foto: SBS   I   door Redactie

Afgelopen weekend was erg bijzonder voor Rani De Coninck. Ze had wat te vieren en wil haar geluk nu met al haar volgers delen.

Rani vierde namelijk de verjaardag van haar vader. Papa De Coninck is 90 geworden en zijn dochter heeft een pakkende boodschap voor hem. Die deelt ze met haar volgers op Instagram.

"Op je 90ste nog een sprintje trekken… dat typeert m’n vader. Eens een sportman, altijd een sportman", schrijft Rani. "Dat je nog lang sprintjes mag trekken, liefste papa. En mag genieten van je petanquewedstrijdjes, je toertjes op je allereerste koersfiets en je dagelijkse wandelingetjes en aperitiefjes met mama", wenst de presentatrice haar vader toe. "Op naar de honderd!".

Ook Rani's volgers willen haar vader uitgebreid in de bloemetjes zetten. "Dikke proficiat", "Wat een mooie leeftijd", "Dit raakt mij diep, dat moet je koesteren" en "Geniet ervan, nog vele leuke en gezonde jaren", lezen we. "Zalig! Gefeliciteerd aan de papa", reageert Sandra Bekkari. "Hopelijk mogen jullie samen nog veel sprintjes blijven trekken", voegt nieuwslezeres Birgit Van Mol er nog aan toe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rani De Coninck (@ranideconinck)

TAGS  I  Rani De Coninck