-->

Heel opvallende afwezige op begrafenis van de Queen: "Stellen zich veel vragen"

Heel opvallende afwezige op begrafenis van de Queen:
Maandag 19 September 2022 - 16:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Vandaag staat volledig in teken van de begrafenis van koningin Elizabeth II. Het aantal aanwezigen is ongezien. Duizenden mensen willen een laatste groet brengen aan de Queen. Maar er is ook een heel opvallende afwezige.

Prins Louis, het 4-jarige zoontje van prins William en Kate Middleton, is vandaag niet van de partij. Hij heeft het moeilijk met de dood van zijn overgrootmoeder. "Hij stelt er heel wat vragen over", meldt de Australische gouverneur-generaal David Hurley nadat hij met Kate aan de praat was geraakt. Hij zou zich vooral afvragen af of ze in Balmoral Castle nog steeds dezelfde spelletjes kunnen spelen nu de koningin er niet meer is.

Ook de andere twee kinderen van William en Kate, prins George en prinses Charlotte, hebben het moeilijk met het overlijden van hun overgrootmoeder. "Haar oudste zoon, prins George, begint te beseffen hoe belangrijk zijn overgrootmoeder geweest is", klinkt het.

Na lang twijfelen waren George en Charlotte echter wel aanwezig. Net zoals op de begrafenis van hun overgrootvader, prins Philip, trouwens. De twee kinderen stapten zelfs mee in de rouwstoet in de kerk.

TAGS  I  Koningin Elizabeth  I  Queen