-->

Karen Damen komt voor grote uitdaging te staan bij 'Familie': "Kan ik niet aan"

Karen Damen komt voor grote uitdaging te staan bij 'Familie':
Woensdag 21 September 2022 - 10:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Karen Damen zit niet stil. Ze kondigde begin deze week aan dat ze aan haar volgende plaat werkt en ook op televisie is ze met heel wat tegelijk bezig.

Er komen namelijk heel wat nieuwe tv-projecten aan voor Karen. "Er staan een aantal dingen op stapel", verklapt Karen in Het Laatste Nieuws. "Ik heb het een tijdje rustiger aan gedaan, maar nu denk ik: laat maar komen!" Het ziet ernaar uit dat we Karen binnenkort wat vaker op het scherm zien opduiken.

Natuurlijk blijft de actrice ook te zien in 'Familie'. Daar voelt ze zich helemaal op haar plaats, hoewel ze er voor een heuse uitdaging komt te staan. Karen licht al een tipje van de sluier op over wat haar personage Vanessa te wachten staat.

"Binnen enkele weken komt er een heftige verhaallijn aan waarvoor ik echt uit mijn comfortzone ben moeten gaan", mag ze nu al onthullen. "Ik dacht altijd dat ik dramatische scènes niet aankon, maar het is gelukt en daar ben ik toch een beetje fier op." Voor de kijker is het nog heel eventjes afwachten om te zien wat haar te wachten staat.

TAGS  I  Karen Damen  I  Familie