-->

Kijkers stellen zich grote vragen bij verhaallijn in 'Thuis': "Complete waanzin"

Kijkers stellen zich grote vragen bij verhaallijn in 'Thuis':
Woensdag 21 September 2022 - 12:30   I   Foto: VRT   I   door Redactie

Een van de meest besproken personages van de soap moet op dit moment wel Lowie zijn. De fans kijken al een tijdje toe hoe hij alleenstaande vader wil worden. Maar de nieuwste ontwikkeling in die verhaallijn stemt maar weinig kijkers gelukkig.

Lowie (Mathias Vergels) wil bewust alleenstaande vader worden en zijn "zus" Paulien (Tina Maerevoet), die geen kinderen kan krijgen, wil hem daar nu bij helpen. Ze besluiten dus om samen voor een kindje te gaan. Hoewel er helemaal geen genetische band is tussen Lowie en Paulien en de twee ook helemaal geen koppel vormen, komt er toch heel wat commentaar op deze verhaallijn.

In de Facebookgroep 'Hier kom ik Thuis' zijn de meningen erg verdeeld. "Ik vind het er los over", "Ik heb het er toch moeilijk mee", en "Schandalig is het", lezen we. "Gewoon waanzin, met een grote W" doet iemand er nog een schepje bovenop. "Het zal ook niet gemakkelijk worden om dat aan het kindje uit te leggen", merkt nog een fan op.

Volgens de meesten zal dit dan ook niet goed aflopen. Al staan heel wat kijkers wél achter hun keuze. "Ik snap niet waarom iedereen daar tegen is. Het is toch een mooie oplossing?" en "Ze delen dezelfde wens, dus het is een zeer goed idee", klinkt het in de vele tegenreacties.

TAGS  I  Thuis  I  Mathias Vergels  I  Tina Maerevoet