-->

Monique Westenberg is het kotsbeu: "Zo zit het écht tussen mij en André Hazes"

Monique Westenberg is het kotsbeu:
Woensdag 21 September 2022 - 15:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Monique Westenberg en André Hazes hebben al een hobbelig parcours afgelegd samen. Van een knipperlichtrelatie tot vlammende ruzies. Het ene gerucht na het andere doet de ronde. Daar wil Monique nu voor eens en voor altijd komaf mee maken.

In het magazine LINDA. legt Monique nu uit hoe de vork écht in de steel zit. Het eerste gerucht dat ze uit de wereld wil helpen, is dat er een verzoening zit aan te komen tussen haar en André. "We zijn niet samen en er komt geen huwelijk, hoe vaak juicekanalen dat ook beweren", klinkt het.

Dat werd wel vaak beweerd omdat de twee nog regelmatig samen op vakantie gingen. Maar niets lijkt minder waar. Monique wil na de breuk simpelweg goed bevriend kunnen blijven met haar ex, de vader van haar kind.

"Feestdagen en vakanties vierden we als gezin. Ik legde André uit het voorbeeld van mijn ouders te willen volgen. We zijn met z’n drieën naar Amerika en Thailand geweest", vertelt ze. "Zo met elkaar omgaan geeft veel rust." Monique zegt dat ze de breuk op die manier sneller te boven zal komen.

TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg