-->

Annie Geeraerts wijst op gigantische fout bij 'Familie': "Verkeerde beslissing"

Annie Geeraerts wijst op gigantische fout bij 'Familie':
Donderdag 22 September 2022 - 08:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

'Familie' zonder 'de Bomma', Annie Geeraerts, en haar Albert, Ray Verhaeghe, is als een café zonder bier. Al is hun aandeel in de soap wel al een heel pak verminderd. Daar spreekt Annie nu haar niet mis te verstane mening over uit.

Dat haar aandeel in de reeks telkens wat minder wordt, heeft ze al lang een plaats gegeven. Ze vindt het zelfs niet meer dan normaal dat de jeugd stilaan haar plaats inneemt. "Vernieuwen en verjongen moet ook, anders sta je stil", zegt Annie in Het Laatste Nieuws.

Sinds 'de Bomma' en Albert zo'n zes jaar geleden naar een zorgcentrum verhuisd zijn, komen ze steeds wat minder in beeld. Maar Annie, die op haar 96ste nog steeds zelfstandig thuis woont met haar partner, uit nu heel wat kritiek op die beslissing.

"Ik heb me altijd neergelegd bij de keuzes van de schrijvers, maar die wending vond ik spijtig. En verkeerd", geeft ze eerlijk toe. Aangezien het soapkoppel geen eigen huis meer heeft, hebben ze ook minder speelmogelijkheden. "In het begin kwam ons leven in het zorgcentrum nog wel eens ter sprake, maar je kan in 'Familie' niet elke week de bingomiddag aan bod laten komen, hé?", zegt ze. "Maar ja, ook in het echte leven luidt zo'n verhuis altijd een minder actieve fase in."

TAGS  I  Annie Geeraerts  I  Ray Verhaeghe  I  Familie