-->

Maaike Cafmeyer deelt Bart De Pauw rake klap uit in 'De Allerslimste Mens'

Maaike Cafmeyer deelt Bart De Pauw rake klap uit in 'De Allerslimste Mens'
Donderdag 22 September 2022 - 09:00   I   Foto: Streamz   I   door Redactie

In 'De Allerslimste Mens ter Wereld' vertelde Joke Emmers maandag eerlijk over hoe ze met negatieve berichten omgaat. Ook Maaike Cafmeyer, die in de jury zat, moest daar wat over kwijt en dat ging niet onopgemerkt voorbij.

In het begin van de aflevering kreeg Joke Emmers het even moeilijk toen ze vertelde over de negatieve commentaar die ze af en toe krijgt. "Mensen durven dat niet in je gezicht te zeggen, maar dan krijg je achteraf via Instagram wel een bericht", vertelt de actrice openhartig. "Dat is heel stom want dat zijn net de dingen die blijven hangen."

Ook kandidaat Bart Cannaerts en jurylid Rik Verheye vertellen over hun ervaring met minder aangename berichten. Maar Maaike Cafmeyer bedankte vriendelijk. Zij nam geen blad voor de mond en gaf liever een gevatte opmerking.

"Ik zal daar maar niet over uitweiden zeker? Anders kan ik wel een heel boek schrijven", lacht ze. Daarmee verwijst Maaike natuurlijk naar de vele ongewenste berichtjes die ze van Bart De Pauw kreeg. "Daar is al drie jaar over uitgeweid", gaat Erik grappend verder. Haar grapje kon het publiek en de kandidaten duidelijk wel bekoren.

TAGS  I  Maaike Cafmeyer  I  Bart De Pauw