-->

Tina Maerevoet onthult verborgen romances bij 'Thuis': "Seks op de werkvloer"

Tina Maerevoet onthult verborgen romances bij 'Thuis':
Vrijdag 23 September 2022 - 10:30   I   Foto: Eén   I   door Redactie

Het gaat er heet aan toe op de set van 'Thuis'. Bij Tina's personage Paulien zijn al veel verschillende liefjes de revue gepasseerd. Maar ook in het echte leven bloeide er soms iets moois achter de schermen.

In 'Thuis' heeft Paulien al veel relaties gehad. Jens, Bram, Rafael, Adil, Kobe, en momenteel vindt ze de liefde bij Peter. Maar haar romances gaven blijkbaar niet alleen vonken in de reeks, maar ook achter de schermen. De actrice doet een opvallende onthulling in de podcast 'De Thuisploeg'.

Tina neemt geen blad voor de mond en verklapt dat ze zich al meermaals door een tegenspeler liet verleiden. Zo gaan de Thuisfeestjes er volgens de actrice soms heel wild aan toe. En van het een komt dan het ander.

"Op zo'n feestje kan het wel gebeuren dat je elkaar leuk vindt en dat er wat gekust wordt", geeft ze toe. Over welke acteurs het gaat, houdt Tina liever voor zichzelf. "Ik denk dat er een reden is waarom ik een loge met een bed heb", grapt ze verder. "Maar ik heb nog nooit seks gehad op de werkvloer", wil ze toch graag even verduidelijken.

TAGS  I  Thuis  I  Tina Maerevoet