Na mislukt huwelijk heeft Nick uit Blind Getrouwd geweldig nieuws: "Grote stap" showbizz
showbizz

Na mislukt huwelijk heeft Nick uit Blind Getrouwd geweldig nieuws: "Grote stap"

Na mislukt huwelijk heeft Nick uit Blind Getrouwd geweldig nieuws: "Grote stap"

Twee jaar geleden gaven Nick en Christophe elkaar het jawoord in 'Blind Getrouwd'. Dat huwelijk draaide jammer genoeg op niets uit. Maar nu lijkt Nick de liefde wél gevonden te hebben en hij heeft heuglijk nieuws.

Op Instagram deelt Nick een foto waarop hij letterlijk en figuurlijk een gat in de lucht springt. Vorig jaar vond Nick de liefde van zijn leven en nu is het koppel klaar voor een nieuw hoofdstuk.

"Ja, we hebben een huis gekocht. Laat dit nieuwe hoofdstuk maar beginnen", schrijft hij onder zijn foto. Met de hashtags "grote stap met de liefde van mijn leven" en "ons plekje" sluit hij zijn berichtje af.

Zijn volgers zijn laaiend enthousiast met dit goede nieuws. "Proficiat met jullie nieuwe stekje" en "Veel geluk samen", lezen we zoal in de reacties. Ook Candice en Winnie uit 'Blind Getrouwd' wensen hem alle geluk toe. En Nicks ex-man Christophe wil ook wat kwijt. "Proficiat lieverds, het is een droomhuis waar jullie fantastische tijden tegemoet gaan", schrijft hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws