-->

VTM kondigt mysterieuze boodschap aan over 'The Masked Singer': "Enorm spannend"

VTM kondigt mysterieuze boodschap aan over 'The Masked Singer':
Donderdag 22 September 2022 - 11:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Een halfjaar geleden zagen we hoe Camille Dhont het tweede seizoen van 'The Masked Singer' won. De succesformule zal ook voor een derde seizoen terugkeren naar het scherm. En misschien wel sneller dan je denkt.

Het is amper een halfjaar geleden dat Miss Poes, Ridder en Konijn hun ware aard lieten zien in de finale van 'The Masked Singer'. Maar toch hint VTM al naar het gloednieuwe seizoen van het programma. De zender deelde namelijk een erg mysterieuze boodschap op Facebook.

Het logo van 'The Masked Singer' en "18.59" is het enige dat we te zien krijgen. Fans beginnen al volop te speculeren in de reacties. "Vanavond om 18u59, net voor het nieuws van 19u, een tipje van de sluier of een trailer?", schrijft iemand. En die theorie zou wel eens kunnen kloppen.

Een trailer, een startdatum of een van de pakken? Wat vanavond onthuld wordt, weten we nog niet. Wat we wel weten, is dat iedereen al vol spanning zit te wachten op het nieuwe seizoen. "Geweldig dat het terugkomt", "We gaan zeker kijken" en "Dit wordt enorm spannend", lezen we tussen de duizenden opmerkingen.

TAGS  I  The Masked Singer