-->

Ann Van den Broeck heeft nieuws over haar strijd tegen borstkanker

Ann Van den Broeck heeft nieuws over haar strijd tegen borstkanker
Vrijdag 23 September 2022 - 16:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Actrice Ann Van den Broeck voert momenteel een moedige strijd tegen borstkanker. Vorige week deelde ze nog het goede nieuws mee dat de tumor al fel verkleind is. Op Instagram geeft ze nu opnieuw een update.

De tweede fase van het behandelingsproces is namelijk van start gegaan. De eerste AC chemo heeft ze al binnen. "Met de steun, koffie, croissants en getetter van ons Mamsi. En een aangename voetmassage van Nele. All inclusive in het UZA", laat ze weten op Instagram.

Vier tweewekelijkse AC chemo's staan de musicalactrice nu te wachten. Die zijn een pak zwaarder dan de eerste chemokuren, maar Ann blijft eeuwig positief. "Ik hoop stiekem dat mijn superpowers ook hier hun werk blijven doen. Ik verwacht me aan het ergste, dan valt het misschien wel mee", schreef ze vorige week nog.

Ook haar laatste bericht sluit ze af met een positieve noot. Ann vergelijkt het roodkleurige medicijn met een lekker aperitiefje. 'Geef mij die Aperol Spritz in ’t vervolg maar in een glas', grapt ze, gevolgd door "Zouden de katers vergelijkbaar zijn?". Ze geeft zich duidelijk niet gewonnen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ann Van den Broeck (@annvandenbroeck13)

TAGS  I  Ann Van den Broeck