-->

Prins Laurent shockeert met harde kritiek op begrafenis van de Queen: "Schaam u"

Prins Laurent shockeert met harde kritiek op begrafenis van de Queen:
Vrijdag 23 September 2022 - 17:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Maandag werd Queen Elizabeth II begraven. Koning Filip en koningin Mathilde zakten naar Londen af om de uitvaart bij te wonen, maar prins Laurent heeft vriendelijk bedankt. En daar heeft hij zo zijn redenen voor.

Prins Laurent besloot de begrafenis van de Queen niet bij te wonen. Volgens hem was het niet meer dan een poppenkast die de Britse koningin absoluut niet geapprecieerd zou hebben. Het liep er volgens de prins ook vol van gewone mensen die zichzelf vooral heel interessant vinden en gewoon in de kijker wilden lopen. Dat vertelt hij allemaal in de Waalse krant La Dernière Heure.

"Hoeveel mensen hebben zich wel niet opgedrongen om bij het evenement te zijn? Het is hemeltergend. Het is een schande", klinkt het. Zijn uitspraken zijn bij veel mensen dan ook in een verkeerd keelgat geschoten.

"Hij is wel de laatste die met stenen moet gooien", lezen we op Facebook. "Wat een arrogantie! Schaam u diep voor zo’n uitspraak!", "Eens een onnozelaar, altijd een onnozelaar" en "Wat een zuurpruim", gaan de negatieve reacties verder.

TAGS  I  Queen Elizabeth  I  Queen  I  prins Laurent