-->

Gordon neemt ingrijpend besluit na heisa rond het sluiten van zijn horecazaak

Gordon neemt ingrijpend besluit na heisa rond het sluiten van zijn horecazaak
Vrijdag 23 September 2022 - 21:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Gordon heeft deze week beslist de deuren van zijn horecazaak Blushing definitief te sluiten. Daar was de afgelopen dagen heel wat rond te doen. Zoveel zelfs dat Gordon nu een dramatische beslissing neemt.

Gordon was genoodzaakt om de keet te sluiten omdat er een enorm personeelstekort was. Maar Blushing kwam de laatste tijd in een nogal heel slecht daglicht te staan. Klanten bleven steeds meer negatieve reviews schrijven over de zaak dus veel mensen denken dat de sluiting daar alles mee te maken heeft.

Gordon is er de kop van in. Na het vreselijke nieuws dat hij zijn zaak moet sluiten en de vele reacties daarop, had hij er blijkbaar even helemaal genoeg van. Hij besloot zijn Instagram definitief te verwijderen en zichzelf zo een pak meer rust te bezorgen. "Misschien sluit er zondag een deur, maar ik weet dat er twee andere weer zullen opengaan! Never give up! Blijf sterk! Carpe diem", schreef hij nochtans bij een van zijn laatste foto's.

Gordon mag dan wel de stekker uit zijn eigen Instagramprofiel getrokken hebben, maar dat van zijn hondjes Toto en Rocco blijft gewoon bestaan. "Wij hebben geen clue wat er allemaal speelt", schreef Gordon eergisteren nog op dat profiel. Over een echte detox kunnen we dus niet spreken.

TAGS  I  Gordon