Pauline De Vos onzeker over relatie met Junior Planckaert: "Groot vraagteken" showbizz
showbizz

Pauline De Vos onzeker over relatie met Junior Planckaert: "Groot vraagteken"

Pauline De Vos onzeker over relatie met Junior Planckaert: "Groot vraagteken"

In het datingprogramma 'Junior op zoek naar de liefde' viel Junior Planckaert als een blok voor Pauline De Vos. Ruim een halfjaar later zijn de tortelduifjes nog steeds samen.

Pauline maakt ondertussen volwaardig deel uit van de Planckaert-familie. Het lijkt nog steeds vrij goed te gaan tussen haar en Junior. "Het was fijn om te merken dat hij zich steeds meer durft open te stellen voor de liefde. Wat voor hem in 't begin toch een vraagteken was. Junior was bang dat het hem niet zou lukken, hé", vertelt ze openhartig in TV-Familie.

Maar toch is het niet altijd zo vanzelfsprekend. De grote afstand vormt namelijk een grote uitdaging voor het koppeltje. Zo werkt Pauline nog steeds fulltime als hr-consultant in Waregem, terwijl Junior in de Ardennen woont. "In de weekends zijn we altijd samen, maar tijdens de week is het soms puzzelen", klinkt het.

Wat dat in de toekomst zal geven, is ook voor Pauline nog een vraag. "Als alles zo goed blijft gaan, zie ik Junior écht wel als mijn levenspartner", zegt ze vastberaden. "Natuurlijk komen er soms dingen op je pad die je niet kan voorspellen. Maar daar denk ik niet aan", besluit ze. Voorlopig ziet ze zichzelf zeker oud worden met Junior aan haar zijde.

Populair

Laatste nieuws