-->

Meghan Markle doet serieuze bom ontploffen tussen Harry, William en Charles

Meghan Markle doet serieuze bom ontploffen tussen Harry, William en Charles
Zaterdag 24 September 2022 - 12:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Dat het niet meer botert tussen Meghan, Harry en de rest van de koninklijke familie, is al lang geen geheim meer. Maar nu lijkt de bom echt ontploft te zijn.

Volgens de Britse pers was prins Harry niet uitgenodigd voor een etentje met zijn vader, koning Charles III, en zijn broer, prins William. Maar niets is minder waar: Harry was weldegelijk uitgenodigd, maar hij weigerde resoluut om aanwezig te zijn. Dat schrijft het Britse dagblad Daily Mail.

En daar had Harry zo zijn redenen voor. Hij heeft namelijk een felle ruzie gehad met zijn vader Charles over Meghan Markle. Hij was blijkbaar furieus omdat Charles hem verbood om Meghan mee te brengen naar Schotland toen de Queen stierf. Dat was de druppel die voor hem de emmer deed overlopen.

Bovendien vernam prins Harry het nieuws over zijn grootmoeder slechts een paar minuten voor de rest van de wereld. En dat terwijl de rest van de koninklijke familie al lang op de hoogte was. "Hij voelde zich buitengesloten en gekrenkt", weet Daily Mail. Op de begrafenis was aan de kille sfeer te zien dat de plooien nog niet gladgestreken zijn. Harry keerde meteen terug naar de VS.

TAGS  I  Meghan Markle  I  Harry  I  Charles  I  William  I  Queen