-->

Hugo heeft hartverwarmende boodschap voor Nicole, die aan dementie lijdt

Hugo heeft hartverwarmende boodschap voor Nicole, die aan dementie lijdt
Zondag 25 September 2022 - 09:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Normaal gezien doen Nicole en Hugo als onafscheidelijk duo álles samen. Binnenkort gaat Hugo alleen het podium op, terwijl Nicole alles aan de zijlijn volgt. Nu spreekt hij zijn vrouw enkele mooie woorden toe.

Hugo schittert binnenkort weer op de planken in de theatervoorstelling 'Het spook van de operette'. Hij heeft geen seconde getwijfeld om in de komedie mee te spelen. Zolang zijn Nicole er maar bij kan zijn. "Ik doe niets zonder Nicole", zegt hij in Gazet van Antwerpen. "Ze is altijd bij mij geweest, en dat zal altijd zo blijven."

"Ik wil haar niet alleen laten. Tijdens de repetities zou ik me niet kunnen concentreren als zij thuis zou zitten", gaat hij verder. Bij Nicole werd vorig jaar namelijk dementie vastgesteld. Maar dat houdt haar absoluut niet tegen om haar man bij elke repetitie én voorstelling te vergezellen. "Alleen dan kan ik me laten gaan", aldus Hugo.

Met Nicole aan zijn zijde kan hij het beste in zichzelf naar boven halen. En dat doet hij ook. "Ik amuseer me te pletter met deze fantastische ploeg. En voor het publiek wordt het schaterlachen", licht hij al een tipje van de sluier op.

TAGS  I  Nicole  I  Hugo