-->

Zangeres Loredana kondigt onwaarschijnlijk nieuws aan: "Wat een uitdaging"

Zangeres Loredana kondigt onwaarschijnlijk nieuws aan:
Zondag 25 September 2022 - 08:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Eerder dit jaar verlegde Loredana De Amicis haar grenzen in 'The Masked Singer'. Nu staat haar een gloednieuwe spannende uitdaging te wachten. Loredana maakt het grote nieuws zelf bekend op Instagram.

Na haar succesvolle deelname aan 'The Masked Singer' en 'Liefde Voor Muziek' heeft Loredana zichzelf weer helemaal op de kaart gezet. En hetzelfde geldt voor haar verloofde Pat Krimson, waarmee ze samen 2 Fabiola vormt.

Goed nieuws nu voor de fans van Loredana en Pat Krimson. Zij kunnen binnenkort zeker al één dag in de week goedgehumeurd opstaan. Want vanaf november is het koppel elke week te gast in de ochtendshow van Sven Ornelis en Anke Buckinx om live op Joe FM een cover uit de Top2000 te brengen.

"Wat een fijne uitdaging! Weer iets om naar uit te kijken", schrijft Loredana op Instagram. Haar volgers overspoelden de zangeres meteen met positieve reacties. "Zalig", "Ik kijk er echt naar uit" en "Ik ben razend benieuwd", laten ze weten. Anke Buckinx zelf heeft er ook enorm veel zin in. "Loredana + Pat = altijd goud! Zo benieuwd", schrijft ze in de reacties. Ook Joe-medepresentatrice Heidi Van Tielen uit haar enthousiasme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Loredana De Amicis (@loredanadeamicis)

TAGS  I  Loredana  I  Pat Krimson  I  2 Fabiola