-->

Jens Dendoncker presenteert de 'The Masked Singer': zó denkt de kijker erover

Jens Dendoncker presenteert de 'The Masked Singer': zó denkt de kijker erover
Zaterdag 24 September 2022 - 22:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Gisteren raakte het verrassende nieuws bekend dat Jens Dendoncker de gloednieuwe presentator wordt van 'The Masked Singer'. Daarmee neemt hij de fakkel over van Niels Destadsbader.

Nu Niels weer bij VRT aan de slag is, moest VTM dringend op zoek naar een nieuwe presentator voor 'The Masked Singer'. En de zender kwam uit bij Jens Dendoncker. Die zat de vorige twee seizoenen in het speurderspanel, maar staat nu met alle plezier zijn plaatsje af om de show te presenteren.

'The Masked Singer' is een heus kijkcijferkanon. Het verbaast dan ook niet dat dit grote nieuws heel wat reacties uitlokt. En de meningen zijn heel verdeeld. "Geen goede keuze", "Dan kijk ik niet meer", "Er zijn er zoveel die het beter zouden doen" en "Jens is te onzeker van tijd en te braaf", klinken de harde commentaren op Facebook.

Gelukkig zijn er genoeg mensen die het wel helemaal zien zitten. "Super, Jens zal het ook goed doen", "Goeie keuze, succes" en "Dat wordt lachen", laten de kijkers weten. "Zwijgen en afwachten, dan pas commentaar geven", besluit iemand.