-->

Zoon Luca onthult details over scheiding van Marco Borsato en Leontine

Zoon Luca onthult details over scheiding van Marco Borsato en Leontine
Zondag 25 September 2022 - 11:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Luca Borsato is volop bezig met zijn muziekcarrière en dat lijkt goed te gaan. Maar toch zijn het moeilijke tijden voor hem. Hij kwam zwaar onder vuur te liggen door zijn overspel en ook de relatie tussen Marco en Leontine krijgt enorm veel media-aandacht.

Marco Borsato en Leontine Ruiters zijn al een hele tijd uit elkaar. Ondanks de vele geruchten lijkt een verzoening tussen de twee nu ook voorgoed van de baan. En dat valt hun kinderen moeilijk.

In LINDA. klapt hun zoon Luca nu uit de biecht over de scheiding van zijn ouders. Zo vertelt hij dat hij voor een tijdje naar zijn vrienden gevlucht is toen hij het harde nieuws te horen kreeg dat zijn ouders zouden scheiden. "Thuis was het op dat moment te emotioneel", geeft hij toe.

Niet alleen Marco en Leontine moeten dus moeilijke tijden doorstaan. "Met de scheiding en al het andere heftige dat nu speelt, is het heel zwaar geweest", gaat hun zoon verder. En door hun grote bekendheid is dat niet het enige lastige. "Dat het hele land zich een mening kan vormen over andermans shittijden, went nooit", voegt Luca eraan toe.

TAGS  I  Luca Borsato  I  Marco Borsato  I  Leontine