-->

'The Masked Singer'-fans merken iets heel opvallends op: dit is de ultieme tip

'The Masked Singer'-fans merken iets heel opvallends op: dit is de ultieme tip
Zondag 25 September 2022 - 12:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Het derde seizoen van 'The Masked Singer' komt eraan met Jens Dendoncker als gloednieuwe presentator. Dat maakte VTM eerder bekend in een promofilmpje. Maar dat is niet het enige dat fans uit het filmpje konden afleiden.

Laat het speculeren maar beginnen. De teaser van 'The Masked Singer' zit boordevol hints en dat is de fanatieke speurders niet ontgaan. Zij denken overal wat in te zien: filmposters, namen, cijfers, een taartje... Maar over één iets blijft het verdacht stil.

Op het krijtbord in de video zijn namelijk initialen te zien. Die staan daar natuurlijk niet zonder reden. Een fan van het eerste uur lijkt de code wel ontcijferd te hebben. "AR = Average Rob, JLS = Jamie-Lee Six, ST = Steffi Mercie, GT = Gerben Tuerlinckx", schrijft hij onder andere in de speurdersgroep op Facebook. Allemaal namen van Vlaamse influencers.

Zien we deze influencers binnenkort dus in de pakken kruipen? Dat trekken de kijkers sterk in twijfel. De initialen nu al prijsgeven, is net een tikkeltje té gemakkelijk. "Ik denk eerder aan een extra presentatieduo. Misschien voor een 'behind the scenes'", bedenkt dezelfde fan zich. "Valse tip om ons te misleiden", denkt iemand anders dan weer.

TAGS  I  The Masked Singer  I  Jens Dendoncker