Suzan en Freek verklappen groot nieuws over gezinsuitbreiding showbizz
showbizz

Suzan en Freek verklappen groot nieuws over gezinsuitbreiding

Suzan en Freek verklappen groot nieuws over gezinsuitbreiding

Suzan en Freek hebben er een mooie zomer op zitten. In juli ging Freek voor Suzan op de knie en zij zei natuurlijk volmondig 'ja'. Binnenkort trouwt het koppel dus, maar denken ze nu ook al aan een volgende stap?

Deze week waren de tortelduifjes te gast in MNM's podcast '22 Minuten Stomme Vragen!'. De twee zijn nog maar net verloofd, of ze doen al een opvallende uitspraak over verdere stappen. Zo delen zowel Suzan als Freek dezelfde vurige kinderwens.

"Ja, wij willen kinderen", zegt Suzan zonder ook maar enige twijfel. Ze zijn er dan misschien wel nog niet meteen aan toe, maar toch durven ze er stiekem al een beetje van te dromen. Ooit zullen we dus een kleine Suzan of Freek zien rondlopen.

"Het moet je natuurlijk wel gegund worden", vult Freek zijn verloofde aan. Maar mocht het dus zover zijn, hebben ze al een naam klaar voor de kleine spruit. Maar die houden ze nog even voor zichzelf.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws