Na harde diagnose laat Evy Gruyaert weten hoe het nu echt met haar gaat showbizz
showbizz

Na harde diagnose laat Evy Gruyaert weten hoe het nu echt met haar gaat

Na harde diagnose laat Evy Gruyaert weten hoe het nu echt met haar gaat

Vorige week kreeg Evy Gruyaert te horen dat er autismespectrumstoornis (ASS) bij haar werd vastgesteld. In haar nieuwste boek 'Start to feel great' geeft ze tips om je beter in je vel te voelen. Maar dat was niet evident voor haar.

Naast ASS kampt Evy ook met hooggevoeligheid, migraine en angstige gevoelens. Daar praat ze openhartig over in haar boek, maar dat was voor haar geen vanzelfsprekende keuze. In Nina laat Evy nu weten hoe het ondertussen met haar gaat.

"Het gaat … goed", zegt ze opgelucht. Haar boek is namelijk enorm positief ontvangen. Al heeft Evy er wel mee in haar maag gezeten. "Vooral omdat ik me weer zo blootgeef", legt ze uit. Ze had schrik dat de mensen haar openheid en "haar labels" niet zouden appreciëren.

Toch besloot ze erover te vertellen. Het is een deel van zichzelf dat ze niet kan wegstoppen en waar ze zich helemaal niet voor schaamt. "Dat is nu eenmaal wie ik ben", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws