-->

Winnie en Jonah uit 'Blind Getrouwd' verwelkomen eerste kindje: "Op roze wolk"

Winnie en Jonah uit 'Blind Getrouwd' verwelkomen eerste kindje:
Maandag 26 September 2022 - 08:15   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Het succesverhaal van Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans uit 'Blind Getrouwd' kende vorige week zijn hoogtepunt. Het koppel mocht donderdag hun eerste kindje verwelkomen en vertoeft sindsdien in de zevende hemel.

Sinds donderdag mogen Winnie en Jonah zich trotse ouders noemen van hun dochtertje Lily. Net zoals voor ons, was het geslacht voor hen nog een groot vraagteken. "Wij doen al eens graag iets blind, dus besloten we om het geslacht van onze baby voor onszelf een verrassing te houden", vertelden ze eerder in Dag Allemaal.

Winnie deelde het nieuws zelf mee op Instagram. Ze plaatste een schattige kusfoto van haar en haar man, terwijl ze de kleine spruit in hun armen houden. "Lily Hulselmans. Op 22 september 2022 werd onze pracht van een dochter geboren met een geplande keizersnede. Wij zijn al helemaal verliefd en genieten volop van onze roze wolkjes", schrijft ze bij de foto.

'Blind Getrouwd'-deelnemers van over alle seizoenen heen overspoelen hen met gelukwensen. "Prachtig en mooie naam, proficiat lieverds", reageren Nick Laenen en Nuria Gilizintinova. "PROFICIAT", schrijft Candice Martens enthousiast en "Dikke proficiat, een speelvriendje voor Eben", laat Laura Lieckens weten, die begin augustus ook haar eerste kindje op de wereld zette.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Winnie Bogaerts (@winnie_bogaerts)

TAGS  I  Winnie Bogaerts  I  Jonah Hulselmans  I  Blind Getrouwd