-->

Gordon verliest volledig de controle op moeilijke dag: "Stukgelopen relatie"

Gordon verliest volledig de controle op moeilijke dag:
Maandag 26 September 2022 - 16:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Gisteren was een pijnlijke dag voor Gordon. Na acht jaar moest hij de deuren van zijn koffiezaak Blushing sluiten. Dat was duidelijk een zware klap voor hem, want hij kon zijn emoties maar moeilijk onder controle houden.

Gordon vloog afgelopen weekend even van Dubai terug naar Nederland om afscheid te nemen van zijn horecazaak Blushing. Een verslaggever van 'RTL Boulevard' woonde de sluiting bij, maar dat werd hem niet bepaald in dank afgenomen.

Volgens verslaggever Rob Goossens stormde Gordon zwaar geïrriteerd naar buiten en beval hij hem de cameraploegen meteen weg te sturen. Toen Rob toch nog een persoonlijke vraag durfde te stellen, had Gordon er helemaal genoeg van. "Toen werd hij erg kwaad en kwam het hoge woord eruit. Gordon wil nooit meer interviews doen, hij is helemaal klaar met de media", vertelt Rob.

Nadat Gordon de sluiting van zijn zaak aankondigde, verwijderde hij ook meteen zijn Instagramaccount. "Zijn relatie met de media was de afgelopen tijd al wat stukgelopen. Gordon voelde zich regelmatig onbegrepen en riep ook vaak uit dat hij wel heel negatief werd neergezet", gaat Rob verder. In plaats van een mooi afscheid van zijn zaak, noemde Rob het "eerder een soort van begrafenis van Gordon in de media."

TAGS  I  Gordon