-->

Opvallende uitspraak van Jens Dendoncker roept ongeloof op: "Dikke zever"

Opvallende uitspraak van Jens Dendoncker roept ongeloof op:
Maandag 26 September 2022 - 19:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Het is ondertussen geen nieuws meer: Jens Dendoncker presenteert het nieuwe seizoen van 'The Masked Singer'. Daarvoor moet je wel heel wat BV's kennen. Op Qmusic werd zijn kennis nu op de proef gesteld.

In HLN Showbits gaf Jens eerder al aan dat hij er enorm veel zin in heeft, maar wel één grote angst heeft. En dat is niet weten wie de persoon onder het masker is. Vooral als het een sportman of -vrouw is. Speciaal daarom wordt zijn kennis daarvan getest op Qmusic.

Maar dat loopt bij de eerste vraag al mis. Hij krijgt een foto voorgeschoteld van Rode Duivel Kevin De Bruyne, maar kan zijn naam niet geven. Zelfs met de nodige tips kon hij het juiste antwoord niet geven. Hij liet presentatoren Maarten en Dorothee stomverbaasd achter.

En ook de luisteraars konden het maar moeilijk vatten. "Dit geloof ik niet", "Dat moet gewoon voor de show zijn", "Al ken je niets van voetbal, elke Belg kent Kevin De Bruyne" en "Dikke zever, hij zoekt gewoon aandacht", klinken de reacties. "Iedereen heeft zijn sterktes en zwaktes", besluit iemand mooi.

TAGS  I  The Masked Singer  I  Jens Dendoncker