-->

Dit zijn de opvallende namen voor het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek'

Dit zijn de opvallende namen voor het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek'
Dinsdag 27 September 2022 - 08:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

In het voorjaar is het VTM-programma 'Liefde voor Muziek' terug op de buis met een gloednieuw seizoen. VTM maakt nu de artiesten bekend die zullen deelnemen en hun keuze is best opvallend.

K3, Jaap Reesema, DAAN, Günther Neefs, Metejoor, Portland en Stef Bos: dat zijn de zeven namen voor het negende seizoen van 'Liefde voor Muziek'. Deze artiesten gaan op een zomerse vakantiebestemming met elkaars repertoire aan de slag. Maar de keuze van artiesten is best opvallend.

"Een clash der muziekgenres". Deze omschrijving plakken de makers van 'Liefde voor muziek' op het gloednieuwe seizoen. We hebben deze keer te maken met wel heel uiteenlopende genres. En dat kan interessante covers opleveren.

K3 en Metejoor zijn vaste waarden in de huidige muziekscène. Dat zij in het programma zitten, komt niet als een grote verrassing. De andere namen dan weer wel. De een is al wat bekender dan de ander, maar voor iedereen is het een mooie kans om zijn of carrière opnieuw een boost te geven, zoals Margriet Hermans dit jaar, of om door te breken bij het grote publiek.

TAGS  I  Liefde voor Muziek  I  K3  I  Metejoor