-->

Florence uit 'Blind Getrouwd' speelt open kaart met Jiri: "Ik voel het niet"

Florence uit 'Blind Getrouwd' speelt open kaart met Jiri:
Dinsdag 27 September 2022 - 10:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Gisteren zijn de vier koppels uit 'Blind Getrouwd' samen op huwelijksreis vertrokken. En het contrast tussen hen is groot dit jaar. Bij het ene koppel lijkt het alsof ze elkaar al jaren kennen, bij het andere komt er maar geen gesprek op gang.

Vooral Joren en Lien kenden een moeilijke start. Op reis komen zelfs de eerste ergernissen op en kunnen ze hun gesprekken maar moeilijk op gang houden. Maar ook bij Florence en Jiri verloopt het momenteel wat stroef. Er zijn nog geen frustraties, maar blijkbaar ook geen echte goeie gesprekken.

"Ik zal blij zijn als we zijn uitgerust, dan kunnen we eens goed babbelen", zei Florence zelfs op een gegeven moment. Het lijkt erop dat de twee voorlopig eerder naast elkaar leven. "De aantrekking, dat vonkje, dat voel ik niet. Ik hoop toch dat het op een bepaald moment spontaan komt", zegt ze hoopvol.

Ook Jiri geeft aan dat hij Florence heel graag heeft, maar dat ze een muur rond haar optrekt. En dat is ook de kijkers opgevallen. Hoewel ze eerst heel hard in het koppel geloofden, lijken de meesten hun hoop toch al een beetje op te geven. "Bij Jiri en Florence voel ik de vibe niet meer" en "Ik twijfel misschien wel het meest aan Jiri en Florence", lezen we op Twitter.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Florence  I  Jiri