-->

Jana uit 'Blind Getrouwd' krijgt het moeilijk: "Serieuze complexen"

Jana uit 'Blind Getrouwd' krijgt het moeilijk:
Woensdag 28 September 2022 - 17:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Van alle koppels lijkt het bij Jana en Christiaan uit 'Blind Getrouwd' voorlopig al het best te klikken. Er valt geen moment stilte en ze plagen elkaar erop los. Maar ook serieuzere gesprekken gaan ze niet uit de weg.

Jana liet zich maandagavond namelijk van haar breekbaarste kant zien in 'Blind Getrouwd'. Ze praat openhartig over haar lichaam en haar onzekerheden. Die doken even op toen Christiaan haar voor het eerst in bikini zag.

Ook toen Christiaan haar rug met zonnecrème inwreef, kreeg Jana het even moeilijk. "Ik vond dat een eng momentje", geeft ze eerlijk toe. "Ik heb echt complexen over mijn buik en als iemand je rug insmeert, voel je je buik helemaal bewegen", klinkt het.

Gelukkig is ze met haar onzekerheden bij Christiaan aan het juiste adres. "Als je 100 procent eerlijk bent, ben je dan tevreden met wat je ziet?", vroeg zij hem. En of hij tevreden is. "Ja, jong!", reageert hij als de bliksem. "Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet naar je kijk. En wat ik zie, vind ik zeker wel aantrekkelijk", stelt Christiaan haar meteen gerust.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Chistiaan  I  Jana