-->

Lesley-Ann Poppe reageert voor het eerst op plotse politie-inval in beautyschool

Lesley-Ann Poppe reageert voor het eerst op plotse politie-inval in beautyschool
Donderdag 29 September 2022 - 15:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Een kleine twee weken geleden viel de politie onverwacht binnen in Lesley-Ann Poppes Beauty & Medical Academy. Ze wordt namelijk beschuldigd van illegale praktijken in haar school. Nu reageert Lesley-Ann voor het eerst.

Na een klacht over illegale behandelingen viel de politie Lesley-Ann Poppes Beauty & Medical Academy in Antwerpen binnen voor een huiszoeking. Ze zou er cursussen en handelingen aanbieden die enkel en alleen door een arts uitgevoerd mogen worden. "Choquerend vind ik het, en een groot misverstand", schreeuwt Lesley-Ann haar onschuld uit.

Volgens haar is het dan ook gewoon een stikjaloerse concurrent die de klacht heeft ingediend omdat haar zaken zo goed draaien. "De snoodaard die ik in gedachten heb, heeft me al verschillende zaken 'gelapt' en heeft al verschillende klachten ingediend", gaat ze verder. Zo werd ze zelfs al beschuldigd van het witwassen van drugsgeld.

Terwijl het onderzoek loopt, is de cursus in kwestie van de Beauty & Medical Academy offline gehaald: "Voor mij is dit maar één opleiding van de honderdvijftig, ik ga er geen boterham minder om eten", besluit Lesley-Ann.

TAGS  I  Lesley-Ann Poppe