Van Aert wil wat kwijt over Van der Poel (die viel tijdens de Ronde) Sport
Sport

Van Aert wil wat kwijt over Van der Poel (die viel tijdens de Ronde)

Van Aert wil wat kwijt over Van der Poel (die viel tijdens de Ronde)

Wout Van Aert heeft zijn favorietenrol niet kunnen waarmaken. De verrassende Alberto Bettiol won de Ronde van Vlaanderen.

“Het was een echt zware wedstrijd”, citeert Het Nieuwsblad Van Aert. “Er zat niet meer in vandaag. Op de laatste keer Oude Karemont zat ik op de limiet toen Bettiol vertrok."

"Vanaf toen had ik het moeilijk en ik zakte erdoor op de Paterberg. Nadien zat er geen organisatie in de achtervolging, zoals meestal. De sterkste is gewoon op het juiste moment vertrokken.”

“Vanaf de Muur van Geraardsbergen was het een zware koers, dus ik dacht dat alles uit elkaar zou vallen maar toch gingen we met een grote groep de finale in. Vooraf was al gezegd dat er veel goede renners kort bij elkaar zaten. Op de hellingen zag je dat we mekaar allemaal wat waard waren. Maar het was afzien, dat gevoel in de benen op die Paterberg wil je niet uitleggen."

"Ik wist dat Van der Poel was gevallen maar hij zat toch vrij snel weer vooraan. Hij heeft dus nog knap gereden.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws