-->

Bart Peeters en Margriet Hermans staan doodsangsten uit: "We kregen geen lucht”

Bart Peeters en Margriet Hermans staan doodsangsten uit:
Donderdag 29 September 2022 - 16:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Bart Peeters en Margriet Hermans waren woensdagavond samen te gast in 'Beste Kijkers'. De twee kennen elkaar al veel langer. Ooit hebben ze samen zelfs een wel heel beangstigende situatie meegemaakt.

Jaren geleden waren Bart en Margriet ook samen te gast in een nieuw hotel in Brugge. Daar moesten ze samen optreden met heel wat andere artiesten. Al had het niet veel gescheeld, of ze hadden het podium niet gehaald.

Het nieuwe hotel was namelijk nog niet tot in de puntjes in orde. Vooral de lift leek nog niet te werken zoals hij zou moeten. Resultaat: Bart en Margriet kwamen erin vast te zitten. "En ik hoorde dat ze ons al aankondigden", vertelt Margriet. Reden tot paniek dus.

Gelukkig schoot een trouwe fan hen toen te hulp. "Die had gezien dat Margriet Hermans in de lift ging en die wou een handtekening. Dus hij is aan het hotelpersoneel gaan zeggen dat er iets niet klopt", herinnert Bart zich nog. En de redding kwam maar net op tijd. "Wij hadden geen lucht meer. Echt waar", klinkt het. Gelukkig konden ze daarna allebei alsnog het podium op.

TAGS  I  Bart Peeters  I  Margriet Hermans