Julia Boschman doorbreekt eindelijk stilte over affaire met Metejoor showbizz
showbizz

Julia Boschman doorbreekt eindelijk stilte over affaire met Metejoor

Julia Boschman doorbreekt eindelijk stilte over affaire met Metejoor

Het was misschien wel dé roddel van de zomer: Julia Boschman zou meermaals vreemdgegaan zijn met Metejoor. De heisa errond was ongezien. Julia hield de lippen tot nu toe stevig op elkaar, maar nu reageert het K3’tje voor het eerst op de geruchten.

“Ik wist dat er vervelende dingen bij 'bekend zijn' hoorden, maar ik hoopte dat het niet zover hoefde te komen”, vertelt Julia in Het Laatste Nieuws. De geruchten over een zogezegde affaire met Metejoor sloegen bij haar in als een bom. Maar gelukkig kan ze het nu achter zich laten. “De mensen die er voor mij toe doen, weten hoe het zit. Daarnaast maakt het voor mij niets uit wat de rest van de wereld denkt”, zegt ze klaar en duidelijk.

“Gelukkig werd ik na het gedoe goed opgevangen door Studio 100, mijn familie, vrienden en ook door Hanne en Marthe”, zegt Julia dankbaar. “Mensen vergeten soms dat Julia toen nog maar 19 jaar oud was. Wat sommigen durven schrijven, dat is ongelooflijk”, wil mede-K3'tje Marthe eraan toevoegen. “Waar gaat de wereld naartoe?”

Zo is K3’s nieuwste single ‘Vleugels’ stiekem een beetje biografisch voor Julia. Hun nieuwe single dragen de meisjes van K3 op aan de fans die niet altijd even gemakkelijk hebben, “maar ondanks alles toch met veel durf en moed de wereld tegemoet stappen”, aldus Julia.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws