-->

Het gaat niet goed met Ann Van den Broeck: "Dit is enorm zwaar"

Het gaat niet goed met Ann Van den Broeck:
Vrijdag 30 September 2022 - 11:00   I   Foto: SBS   I   door Redactie

Ann Van den Broeck kreeg deze zomer helaas te horen dat ze borstkanker heeft. Onlangs deelde ze het fantastische nieuws dat de tumor al een heel pak kleiner geworden is, maar nu begint de chemo door te wegen.

Momenteel voelt Ann zich niet te best. “Ik heb mij al beter gevoeld”, vertelt de musicalactrice in ‘De Tafel van Vier’. De tweede fase van haar behandeling is van start gegaan en die is een pak zwaarder dan de eerste. “Vorige week was heel zwaar voor mij. Ik heb mijn eerste AC chemo gehad en dus is het denk ik wel oké dat ik mij een beetje mottig voel”, klinkt het.

Het pijnlijke nieuws riep bij Ann veel ongeloof op. “Ik ben 45 jaar en ik doe alles met mate. Ik leef gezond, ik beweeg genoeg en dan verwacht je dat niet”, vertelt ze openhartig. “Mijn grootouders zijn allemaal ook heel oud geworden. Dan denk ik: ‘ik ben 45, er is nog veel te veel kans om te hervallen en zo.” Maar gelukkig blijft ze steeds haar positieve zelve. “Ik ga ervan uit dat ik hier goed doorkom”, klinkt het.

Ann zat gezellig met haar man Stany Crets op restaurant in de Ardennen toen ze haar borstkanker ontdekte. “Ik ben niet groot geschapen, dus ik voel snel. Ik voel daar ineens een bol zitten. Precies een grote toverbol”, aldus de actrice. “Ik had meteen het gevoel dat dit geen goed nieuws zou zijn.”

TAGS  I  Ann Van den Broeck