-->

Ernstige bezorgdheden over Gordons gezondheid: "Dringend hulp nodig"

Ernstige bezorgdheden over Gordons gezondheid:
Zaterdag 1 Oktober 2022 - 20:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

We zagen Gordon de laatste weken meermaals in het nieuws opduiken. De sluiting van zijn geliefde horecazaak kwam als een zware klap. Hij verwijderde zijn socials en besloot nooit meer interviews te geven. Dat wekt hier en daar toch bezorgdheden op.

De meeste mensen zijn stomverbaasd door Gordons attitude. Jan Uriot, journalist bij het Nederlandse Privé, vreest dat er meer aan de hand is. Volgens hem lijdt Gordon aan een zware depressie. “Mensen als Gordon zijn volgens mij niet gelukkig te maken”, zegt hij.

Voordien leefde Gordon namelijk voor interviews en media-aandacht. “Dat was eigenlijk de zuurstof die het vlammetje liet branden. En opeens wil hij dat allemaal niet meer”, merkt de journalist op. “Gordon is 54 jaar en ligt nog steeds in Dubai ’s nachts alleen in zijn bedje.” Dat hij nog alleen is, maakt het volgens Jan alleen maar erger.

Bij de sluiting van zijn horecazaak was ook geen enkele BN’er aanwezig, terwijl Gordon net wel een heleboel bekende vriendinnen heeft. Dat riep bij heel wat mensen vragen op. Nu heeft hij zijn vrienden juist het hardst nodig, denkt Jan. “Die man moet gewoon een beetje hulp hebben, die moet je een beetje oppeppen natuurlijk, maar dat gebeurt dan helemaal niet.”

TAGS  I  Gordon