'Thuis'-acteur Wim Stevens krijgt harde kritiek te verduren: "Ongelooflijk" showbizz
showbizz

'Thuis'-acteur Wim Stevens krijgt harde kritiek te verduren: "Ongelooflijk"

'Thuis'-acteur Wim Stevens krijgt harde kritiek te verduren: "Ongelooflijk"

Wim Stevens, die de rol van Tom De Decker speelt in 'Thuis', krijgt heel wat commentaar. In de Facebookgroep ‘Hier kom ik Thuis’ nemen de kijkers geen blad voor de mond.

In de groep wordt er vaak gediscussieerd over de verhaallijnen in de serie. Deze keer moeten verschillende kijkers wat kwijt over Tom De Decker. “Kunnen ze Tom er eens niet uitschrijven?, Slechte acteur”, en “Lijkt alsof hij alles afleest van de autocue”, schrijven ze.

Toch deelt niet iedereen die mening, want velen nemen het op voor Wim. “Van mij mag Tom nog lang blijven hoor”, “Wim is een goede acteur, onmisbaar in ‘Thuis’”, “Wim speelt gewoon zijn rol”, “Hij hoort gewoon in ‘Thuis’ en “Zo’n personage moet er ook zijn, niet?”, reageren ze.

Verder kunnen sommige kijkers ook niet overweg met de voortdurende kritiek op de acteurs en de verhaallijnen. “Ongelooflijk die commentaar hier altijd. Als het u zo stoort, kijk dan niet”, “Die mensen spelen een rol” en “Met jullie gezever altijd, hou je commentaar voor jezelf”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws