Nathalie Meskens zit er helemaal door: "Dat vreet energie" showbizz
showbizz

Nathalie Meskens zit er helemaal door: "Dat vreet energie"

Nathalie Meskens zit er helemaal door: "Dat vreet energie"

'Beste Kijkers' is terug van weggeweest. Daarin geeft presentatrice Nathalie Meskens weer het beste van zichzelf. Wel moet ze op de hoogte blijven van wat er zich op tv allemaal afspeelt, maar kan ze dat combineren met haar gezinnetje?

Op vraag van Nathalie en VTM zelf is 'Beste Kijkers' na twee jaar teruggekeerd naar de schermen. "Je voelt dat de mensen weer nood hebben aan comedy en lichtheid", vertelt de presentatrice in TeVe-Blad. Het voelt voor haar als thuiskomen.

Maar ze heeft thuis ook nog twee kleine kindjes rondlopen. Veel tijd om de tv in de gaten te houden, heeft ze dus niet echt. Enkel een Disneyfilm met haar dochter Lima kan er soms vanaf. "Maar als de kinderen in bed liggen, kan ik niet langer dan twintig minuten naar iets kijken zonder in slaap te vallen", klinkt het.

"Ik ben dan pompaf", geeft ze eerlijk toe. "Kinderen zijn energievreters." Na een lange dag neemt ze liever de tijd voor een goede babbel met haar vriend of een spannend spelletje pingpong dan in haar zetel te ploffen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws