Julie Van den Steen over speciale band met Peter Van de Veire: "Had zo gekund" showbizz
showbizz

Julie Van den Steen over speciale band met Peter Van de Veire: "Had zo gekund"

Julie Van den Steen over speciale band met Peter Van de Veire: "Had zo gekund"

Vijf jaar lang was Julie Van den Steen de rechterhand van Peter tijdens 'De grote Peter Van de Veire ochtendshow' op MNM. Nu wil Julie Van den Steen iets kwijt over hun speciale band.

Tijdens zijn ochtendshow was Julie de vaste sidekick van Peter Van de Veire. Vijf jaar lang heeft ze dat met enorm veel plezier gedaan. De band tussen hen is dan ook ijzersterk. "Ik heb er nog altijd heel veel aan", vertelt Julie in de podcast '22 Minuten Stomme Vragen!' Van MNM.

"Peter heeft voor altijd een speciaal plekje in mijn hart", zegt ze. Ze heeft hem dan ook altijd als een soort vader beschouwd. "Ik was 21 toen ik bij MNM begon. Eén jaar ouder dan zijn oudste dochter. Het had dus zomaar gekund", gaat Julie verder.

Julie en Peter hebben dan wel geen wekelijks contact meer, maar bij de grotere dingen zullen ze altijd iets van zich horen. Zo zal hij Julie altijd succes wensen met haar nieuwe projecten of achteraf laten weten wat hij ervan vond. Of een uit de context gerukt artikel naar Julie doorsturen om te zeggen dat ze zich niet mag laten doen. Zoals een echte vader dus.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws