Gewaagde foto van Lotte Vanwezemael lokt rare reacties uit: “Niet van slapen” showbizz
showbizz

Gewaagde foto van Lotte Vanwezemael lokt rare reacties uit: “Niet van slapen”

Gewaagde foto van Lotte Vanwezemael lokt rare reacties uit: “Niet van slapen”

Op Instagram deelt Lotte een gewaagde foto van zichzelf. Dat de seksuologe een prachtige verschijning is, daar zal niemand over discussiëren. Maar met deze foto lokt ze toch wel heel eigenaardige reacties uit.

Op Instagram zien we Lotte gewoon gezellig op de bank zitten met enkel een oversized T-shirt en lange sokken aan. En daarmee kan ze wel heel wat mensen bekoren. "Toppertje", "Sexy", "Mooie benen" en "Ferme foto", klinkt het in de reacties.

Maar dat zijn niet de opmerkingen die meteen in het oog springen. Het zijn vooral de sokken die de reacties doen ontploffen. "Oei, foto’s van sokken. Op vraag van 'Eveline'?" en "BV’s met speciale sokken op de foto… Er zijn er die er nog niet goed van slapen", schrijven enkele volgers.

Daarmee delen haar volgers een pijnlijke steek uit aan de BV's van wie hun naaktfoto's gelekt zijn. En waarop ze op vraag van een vermeende ‘Eveline’ enkel hun sokken aanhielden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws