-->

Yemi Oduwale doet jarenlang 'Thuis'-mysterie uit de doeken: dit gebeurde er echt

Yemi Oduwale doet jarenlang 'Thuis'-mysterie uit de doeken: dit gebeurde er echt
Zondag 2 Oktober 2022 - 12:00   I   Foto: VRT   I   door Redactie

Vier jaar al schittert Yemi Oduwale als Dries in ‘Thuis’. Een personage dat al voor heel wat heisa heeft gezorgd en steeds zijn mysterieuze zelve blijft. Maar op één prangende vraag geeft hij nu eindelijk het verlossende antwoord.

Naast Lowie mag Yemi’s personage Dries zich misschien wel de grootste womanizer van de soap noemen. Verschillende vrouwen zijn al de revue gepasseerd, maar de meest opvallende vrouw was zonder twijfel madam Marianne.

Wat er nu juist tussen die twee gebeurd is, is misschien wel een van de langstlopende mysteries in de soap. Dries houdt zijn lippen stevig op elkaar en ook Marianne onthult in haar memoires over haar liefdesleven geen details over haar avond met Dries.

Hoewel de makers het liever wat in een schemerzone hielden, zodat mensen het nooit zeker wisten, verklapt Yemi de podcast ‘De Thuisploeg’ éindelijk hoe de vork in de steel zit. “Er is niets gebeurd. Dries en Marianne hebben gewoon naast elkaar geslapen, omdat Marianne toen kwaad of verdrietig was”, klinkt het. Hij was voor haar niet meer dan een troost. Er is zelfs nooit een kusje gevallen.

TAGS  I  Thuis  I  Yemi Oduwale  I  Leah Thys